Historie

Schreuder Bouwen langs Water en Wegen vindt zijn oorsprong sinds 1924 in Amsterdam onder de naam aannemersbedrijf D. Schreuder. Na een periode (van 1974 tot 1994) onder de vlag van HBG te hebben geopereerd, is Schreuder weer zelfstandig geworden. Een bedrijf met uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van Geluidsschermen, Bruggen, Kades, Sluizen, Fundaties voor kunstwerken, Renovatiewerkzaamheden, enz. enz. In het jaar 2012 heeft er een overname plaatsgevonden door Gebr. Remmits BV uit Wijchen met als doel om de markt, op het raakvlak tussen Civiele en GWW werkzaamheden, volledig te kunnen bedienen.

Gebr. Remmits BV, gestart in het jaar 1950, is een modern familiebedrijf met bijna 70 jaar ervaring op het gebied van de grond, water- en wegenbouw. In de afgelopen decennia is het bedrijf uitgegroeid tot een begrip in de regio en ver daarbuiten. Om meer informatie over de Gebr. Remmits BV te zien klikt u op de volgende link.

In begin 2000 is vanuit de markt de vraag ontstaan naar “kennis en ervaring” in de ontwikkeling en voorbereiding van projecten. Uit die betreffende vraag uit de markt is ons ingenieursbureau┬áRE-Infra BV ontstaan. Voor verdere informatie over dit jong en dynamisch ingenieursbureau kunt u volstaan door op de volgende link te klikken.

Verder is Gebr. Remmits BV aandeelhouder van de Asfalt Combinatie Oost Nederland BV (ACON) en participeert daardoor in de asfaltproductie aan het Looveer te Huissen. Via de volgende link kunt u meer informatie over dit bedrijf terugvinden.